RSS

seferihisar bahçeköy


SEFERİHİSAR BAHÇEKÖY SİTESİNDEN KUŞBAKIŞI

Seferihisar Bahçeköy,den sıgacık körfezinin görüntüsü
teos limanı













  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 yorum:

Unknown dedi ki...

hakan bey merhaba. sanırım bahçeköy sitesinde oturuyorsunuz. size birşey danışmak istiyorum.
ben aydın'lıyım, mesleğim doktor. tayinimi seferihisar'a isteyip yerleşmeyi düşünüyorum. araştırırken bahçeköy'e rastladım ve tam istediğim yer. ama halen kooperatif olduğu ve tapusunun olmadığını öğrendim. o haliyle satılık evler var.tereddütte kaldım.
acaba sıkıntısı nedir, tapu alınabilecek mi?ben hisse olarak alsam nasıl bir dezavantajı var? bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.
teşekkürler...

Hakan Karahanoglu dedi ki...

Mehmet bey yorumunuzu şimdi gördüm,bende Aydınlıyım ,İzmir,de yaşıyorum ve bahçeköyden yer aldım,bahçe köy bir kooperatif arsa tapusu var,ve üyelere hisse devrediyor,14 yıldır oturan bir sürü insan var,hiç bir preoblemi yok,bu gün yarın imar gelecek meclisten geçti,herkese tapuları verilecek,tam yaşanacak bir yer,temiz hava ,yeşil ve deniz bence hiç zaman kaybetmeyin derim.

Unknown dedi ki...

yorumunuz için çok teşekkür ederim. ben ağustos ayında oradaydım. eşim şehir merkezine biraz uzak ve tenha olduğu için pek istemedi, ama ben çok beğendim. sizden herhangibir sorun olmadığını öğrenince ikna çalışmalarına başlıyorum. 1-2 ay içinde tekrar geleceğim, umarım o zaman alırız.

Hakan Karahanoglu dedi ki...

geldiğinizde irtibata geçelim,,misafirim olun,yardımcı olurum
http://www.facebook.com/hakanmkarahanoglu

Unknown dedi ki...

Slm Hakan bey,Bahceköyde tarla almak istiyorum belki yardimci olursun diye sizi rahatsiz ettim 3.ay sononda gelecem
ben yut disindayim.sevgiler saygilar.Huzurlu Kalin Sabit

Unknown dedi ki...

Merhaba Hakan bey,
Seferihisar tarafında ev bakarken blogunuzu tesadüfen gördüm. Bahçeköy kooperatifi ile ilgili yasal düzenlemeler tamamlandı mı? Fotoğraflardan çok güzel gözüküyor. Ancak tapu olmaması tercih ederken epey düşündürücü. Teşekkür ederim.

Yorum Gönder